Welkom op onze internet site

 

Mijn naam is Marleen van Hees en ik woon samen met mijn man Herman Horemans en onze honden en katten in Merkplas een klein dorpje in de Noorderkempen in België.

 

We hebben 16 jaar succesvol Berner Sennenhonden gefokt  onder de naam Vom Vieräugler , waarvan verschillende Berner

Sennenhonden Kampioen zijn geworden.

 

Ik ben 10 jaar succesvol bezig geweest in de Dogdancewereld waar ik met 3 verschillende rassen gedanst heb: waarvan een Shetland Sheepdog, een Australian Shepherd en 2 Berner Sennenhonden zij speelden allen in de hoogste klassen Advanced in binnen en buitenland zoals Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Nederland en natuurlijk België.

Ik heb 3 maal België vertegenwoordigt in 2007 . 2008 en 2009 op de grootste hondenshow ter wereld nl:

CRUFTS Birmingham Engeland.

 

 

 

Ik ben ook Gebrevetteerd Instructeur Dogdancing (KKUSH) en

Officieel Jurylid Dogdancing (KKUSH).

 

Ook heb ik verschillende workshops DogDancing en Clickeren gegeven , maar ik heb ook aan heel veel workshops deelgenomen zoals  Dogdancing , Clickeren , Verschillende manieren v. aanleren aan de hond , Sporthonden , Frisbee Fysiotherapie en Treibball  o.a. bij :  Atilla Szkukalek (3x) , Richard Curtis (3x) , Denise Nardeli (5x) Kath Harman (2x) , Karen Sykes , Linda Topliss , Donelda Guy , Jule O’Dwyer , Peter Beekman , Brigitte van Gestel , Marcel Nijland , Beate Warnat , Mark Jennings , Dany  Grosemans , Bart Menten en nog vele andere ….

 

Onze hobby’s zijn voornamelijk wandelen , gepakt met rugzak en picknick trekken we het liefste de natuur in .

Het liefst gaan we wandelen in de Ardennen, Eifel, Klein Zwitserland en natuurlijk trekken we één keer per jaar naar Zwitserland, het land van de eeuwige sneeuw, de bergen en natuurlijk de Berner Sennenhond.

 

 

 

 

 

Ook bij ons in huis leven onze 4 katten , Beau en Romeo zijn onze 2 Heilige Birmanen het zijn beide heel aanhankelijk katten die supergoed met onze honden overweg komen ,

dan hebben we ook nog Pheebee en Max maar die zijn veel liever buiten en zijn geen echte huiskatten ook hebben we nog een aantal kippen rondlopen.

 

Romeo

Beau (died)

Pheebie  (died)

Max

 

Veel plezier op onze site.

Reactie’s zijn steeds welkom op

Mijn email adres:marleenvanhees@skynet.be

Horemans Herman

Marleen van Hees

 Kastanjelaar  11

2330 Merksplas, Belgium

Telefoon 0032 (0)14635100